Kategóriák
Öltönytáskák Uncategorized

10 Legjobb Öltönytáska

Melyik öltönytáska a legjobb? Ezzel az áttekintéssel megmutatjuk Önnek a legjobb öltöny táskákat az utazásához.

BRIGGS & RILEY 

A Briggs & Riley Baseline háztartási bővíthető, hordozható U122Cx-4 típusú bőröndjével ellentétben, amely nagyon hasonló az ehhez, ez a ruhazsák eltávolítható rekesszel rendelkezik, amelyet kifejezetten öltönyökhöz és ruhákhoz terveztek.

TERMÉK LEÍRÁS

A Briggs & Riley Baseline háztartási bővíthető, hordozható U122Cx-4 típusú bőröndjével ellentétben, amely nagyon hasonló ehhez, ez a ruhadarab egy kivehető rekesszel rendelkezik, amelyet kifejezetten öltönyökhöz és ruhákhoz terveztek. Sajnos ez a bőrönd nem bővíthető, ezért attól tartok, hogy a bővíthető változat és a nem bővíthető, de ruházatbarát változat között kell választania.

Ez a bőröndű ruhadarab hordtáskaként használható. Bár a méretek kissé különböznek a gyártó által megadottaktól, az akkor illeszkedik a hordozható mérethez, ha kissé megnyomja, és ha a külső zseb nincs tele. (A dimenzió részletei az alábbiakban találhatók.)

Anyag

Ez a táska fekete, sötétkék és olajzöld színben kapható, és a kiváló minőségű 1680 Denial nylonszövet ellenáll a kopásnak, a nedvességnek, a szennyeződésnek és a kopásnak. Az 1680-as tagadási szövet miatt a táska tartós és könnyű ugyanakkor.

Rekeszek

A táska két rekesszel rendelkezik: az egyik ruhadarab tartó, a másik a többi ruha és kiegészítői számára. A ruhatartó rész biztosan 1-2 kosztümre illik, de ha vékony öltönyök, akkor 3 ruha is működik. A ruhadarab és a főzsák külön csomagolva van, amely rendben tartja a dolgokat, és rendkívül egyszerűvé teszi a gyors ruházatcserét. A fő rekesz cipőzsák nyílásokkal rendelkezik.

Ez a ruhadarab több praktikus zsebbel rendelkezik: van egy külső zseb a gyakran használt tárgyak számára, a táska belsejében pedig hálózsebek vannak a piperecikkekhez. Lógó polcot is létrehozhat, ha a ruhadarab táskáját a táska külsejéhez rögzíti, mivel a hevederek szöget képeznek, hogy létrehozzanak egy „polcot” a csomagolási szakaszból, és továbbra is lehetővé teszik a ruházathoz való teljes hozzáférést.

Fogantyú és kerekek

A fogantyú kiváló minőségű, repülőgép-minőségű alumíniumból készül, és 4 magasságba ütközik, biztosítva ezzel a legkényelmesebb helyzet beállítását. A zsáknak 2 hagyományos görgőkerete van, ami azt jelenti, hogy a kerekek stabilabbak a helyükön, és nem károsíthatók, mint a forgókerekek, amelyek könnyebben törnek. A 2 kerekes megoldás hátránya, hogy egy kicsit nehezebb kezelni, mivel nagyjából csak oda-vissza mozgathatja. A 2 kerék miatt a táska könnyebb, mint a 4 fonókerekes kerekes táska.

A táska alján lévő támaszték szintén nagyon praktikus: így a táska egyedül áll, nem borul le és nem érinti a talajt. Valóban ezt hasznosnak találom, mert nem kell állandóan megtisztítanom a táska alját.

Szavatosság

A táska életre szóló garanciával rendelkezik, ami óriási plusz. Nagyon megnyugtató, ha az élethosszig tartó szavatosságot kap a táska számára: Inkább szívesen vásárolok tisztességes jótállást, mert ha problémák merülnek fel, tudom, hogy megoldás lesz. A konkrét jótállás részleteiről kérjük, olvassa el a termék leírását.

Vásárlói élmény

Az ügyfelek nagyon elégedettek a termékkel, és nagyon ajánlják azt, eddig nem voltak rossz tapasztalataik és csalódásaik.

Megjegyzés a méretekről

A gyártó szerint a táska mérete 9 x 22 x 14 hüvelyk és súlya 9 font, de ha óvatosan mérjük, akkor a táska kissé eltérő méretű. 22 ”magas helyett a táska 21,9” magas, és nem 14 ”, hanem 13,9” széles. Azt hiszem, a gyártó csak felkerekítette a számokat, hogy egyszerűbbé tegye. Bár ahelyett, hogy 9 ”mély lenne, a valóságban a táska 9,25” mély, ha beletartozik a külső fogantyú is. Elméletileg problémákat okozhat annak folytatásaként való használata, de őszintén szólva, mindaddig, amíg az illeszkedik a mérethez, ez egyáltalán nem jelent problémát.

Travel PRO öltönytartó: MAXLITE 5 22 “könnyűsúlyú

Ez a Travelpro poggyász az egyik legjobb gördíthető ruhadarab. Kiváló minőségű anyagból készül, könnyű és bőséges, és korlátozott élettartamú fedezettel, valamint megbízható társa ígérettel jár, amely egy évig fedezi a légitársaságok vagy más közös fuvarozók által okozott károk kijavításának költségeit.

TERMÉK LEÍRÁS

Mivel ez a ruhadarab kiváló minőségű anyagból készül, és foltálló, víztaszító bevonattal van ellátva, ez a táska hosszú ideig az utazási társa lehet. A táska tartós, teljes mértékben megóvja a ruháit ráncoktól és ép.

A külső méretek 16 x 22 x 8,5 hüvelyk, a belső méretek pedig 14 x

x 21,75 x 8,5 hüvelyk, ami azt jelenti, hogy ez a táska hordozhatóként használható. A táskát úgy tervezték, hogy megfeleljen a szállításra vonatkozó korlátozásoknak, így könnyedén utazhat.

A táska súlya 8,3 lb, azaz még mindig könnyű, de nem a legkönnyebb táska a piacon. De mindaddig, amíg gördítheti a táskát, a súlyának alig számít.

VERA BRADLEY ICONIC ruhavédő zsák

Ez a könnyű duffelszerű ruhazsák, amelyet kifejezetten professzionális nők számára terveztek, és azok számára, akik szeretik a stílusos utazást. A többcélú táska: szokásos utazási vagy táskaként is használható, de hordtáskaként is használható.

TERMÉK LEÍRÁS

Mikroszálas szövetének köszönhetően ez az elegáns duffel ruhadarab könnyű és könnyű utazást tesz lehetővé. A víztaszító anyag hatalmas plusz ebben a táskában.

Ennek a lágy oldalú ruhazsáknak az előnye a rugalmasság: ha tonna ruhája és tárgya van, akkor a táska nagyobb lehet, de megtartja őket, és ha csak néhány elem van, a táska vékonyabb lesz.

Ily módon ez a táska mindig alkalmazkodik az Ön igényeihez, bárhová is megy.

Ez a ruhadarab három színben és mintázatban kapható: a fekete szerény, professzionális és elegáns megjelenést kölcsönöz Önnek, a piros, virággal egyedülálló és nőies stílus, míg a négyzet alakú kék sportos és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

A kivehető és állítható vállszíj akkor hasznos, ha nehéz a táskája, vagy más táskákat és bőröndöket is hordoznia kell. A vállpánttal ez a táska nagyszerű ruhadarab, és heveder nélkül ez a táska szokásos táskaként is használható.

Ez a táska mérete 12 ″ x 22 ″ x 3 ″, az állítható heveder maximális hossza 48,25 ″, és ez azt jelenti, hogy ez a táska nagyszerű folytatást jelent. Ha repülővel utazik, ez a táska jó választás lehet.

A külső cipzáras zsebbet gyakran használt, gyakran használt tárgyak, például telefonok vagy dokumentumok tárolására tervezték, a belső két cipzáras zsebbel, négy akasztóhurokkal rendelkezik.

A táska hátulján van egy kocsihüvely, amely akkor hasznos, ha bőröndöt is hord. Ha nincs szüksége erre a hüvelyre, akkor cipzárral bezárhatja, és normál zsebként használhatja.

Ezenkívül van egy kampó a táska lógására és a csomagolás megkönnyítésére.

Az ügyfelek dicsérik ezt a táskát. Imádják a kiváló minőségű anyagokat és a kivitelezést, és hálásak a táska többfunkciós kialakításáért.

DELSEY CRUISE LITE SOFTSIDE SPINNER TROLLEY

Puha oldalú felépítésének köszönhetően ez a fonóruhás táska könnyű és kényelmesen hordozható, de mégis tartós, és képes megvédeni a ruháit és elektronikus berendezéseit, mivel befecskendező rúdja és megerősített sarkai vannak. Ez az öltönytartó tartós, szennyeződés-, nedvesség- és kopásálló nylonból készül, ideális 4-5 öltöny vagy ruha hordozására. Különleges tulajdonságai miatt ez a ruhazsák ideális hosszú ruhák és kabátok hordozására is.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez a ruhadarab külső, nagy cipzáras zsebbel rendelkezik a gyakran használt tárgyak számára.

A könyvnyitási formatervezés könnyebbé teszi a szervezést, és könnyedén megtalálhatja cikkeit. Ez a táska kiemelkedő szervezési tulajdonságokkal rendelkezik: A rögzítőhevederek akkor hasznosak, ha nagy terjedelmű tárgyak vannak, vagy ha kiegészítő támogatásra van szüksége a ruháinak rendezéséhez, és az extender panel segítségével hosszú ruhákat és rétegeket viselhet ránctalanul.

Két cipzáras rekesz található piperecikkekhez, sálakhoz és egyéb kellékekhez, és a speciális cipőzsebek megóvják cipőjét és ruházatát is. A tetején még sarokzsebek vannak az övek, nyakkendők és egyéb apró cikkek számára: E zsebekkel a zsák minden hüvelykje nélkül gond nélkül használhatja.

A fogantyúk kényelmesek és praktikusak: a gumírozott, csúszásmentes markolat és a kettős reteszelő kocsi fogantyú jól használható, amikor a táskát gördítik, a süllyesztett felső hordozófogantyú pedig nagyszerű a lépcsők használatakor.

Ez a táska világszerte korlátozott 10 éves jótállással jár, és ügyfeleik kiszolgálása kiváló, mindegy.

A zsák belső mérete 19,75 hüvelyk x 22,75 hüvelyk x 10,5 hüvelyk, összesen 23,5 hüvelyk x 22,75 hüvelyk x 11,75 hüvelyk. Ez azt jelenti, hogy ennek a táskának ellenőrzött táskának kell lennie, túl nagy ahhoz, hogy hordozható legyen.

TRAVELPRO PLATINUM ELITE öltönytáska

Ez a kiváló minőségű, háromszeres hordtáskatartó táska egyesíti a fényűző és professzionális stílust és egy csomó hasznos funkciót az Ön kényelme érdekében. Ez a táska ideális a gyors kirándulásokhoz, és 2 vagy 3 öltönyt, ruhát és néhány kiegészítőt elfér, és az élettartamra korlátozott gond nélküli garancia segíti a könnyű utazást.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez a háromféle stílusos színben kapható, mint például a gazdag eszpresszó, a sha

Ez a háromféle stílusos színben kapható: gazdag eszpresszó, árnyék fekete és szürke. A táska szövete úgy néz ki, mint a bőr, de valójában tartós és könnyű nylonból készül. A bőrből készült ruhadarab nehezebb és kényelmesebb. A luxusstílus benyomását tovább növelik a bőr kárpit és a króm cipzár.

A táska 12 hüvelyk magas és 20 hüvelyk széles, 26,5 hüvelykes válldobjással, ami azt jelenti, hogy bármilyen repülési társaságnál futóeszközként használható (még akkor is, ha Európába utazik, ahol a méretkorlátozások szigorúbbak).

Ez a ruhadarab több praktikus zsebbel rendelkezik. A külső zsebek gyakran használt tárgyakhoz, például táblagéphez, pénztárcához vagy telefonokhoz készültek, míg a belső zsebek kiválóan alkalmasak ruha vagy ruha kiegészítőinek, például nyakkendők, cipők és alsóneműk tárolására. Van még egy eltávolítható, négyméretű nedves zseb, amely megfelel a TSA-nak és tökéletes piperecikkekhez. A párnázott gördítõ rudak megvédik a ruháit a ráncoktól, és bármikor viselhetõvé teszik azokat.

TUMI – ALPHA 2 – 4 KERÉKű UTAZÓTÁSKA

Ez a Tumi ruházati táska valóban praktikus, ha sok munkát kell szállítania: tágas, és a 8 fonókerék megkönnyíti az utazást, még akkor is, ha teljesen be van csomagolva. Ha a hát, a derék vagy a lábad érzékenyek a terhelésre, ez a termék jó választás.

TERMÉK LEÍRÁS

Intelligens cipzár

A cipzárak hajlamosak törni, amikor a bőröndöket és a táskákat rosszul kezelik, vagy ha nehéz igénybe veszik őket. Ehhez a bosszantó problémahoz ez a Tumi ruhazsák rendelkezik egy intelligens megoldással, az Omega Closure rendszerrel. Ennek a rendszernek a lényege nagyon egyszerű: ha nagy stressz alatt van, akkor megszakad. De nem az egész cipzárral, csak a lehúzóval, ezáltal a cipzár teste ép és használható. Természetesen az utazás után könnyedén kicserélheti a törött cipzárt egy újra.

Az elülső cipzáras zseb különféle típusú és méretű zsebeket tartalmaz kisebb tárgyainak, például tollak, kulcsok vagy telefonok számára.

Kerék

Ez az üzleti laptop táska 8 fonókerékkel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy a táska a lehető legszélesebben mozgatható. A fonókerekek különlegessége, hogy az akkumulátort el tudja tolni magad előtt, vagy hátrahúzni a táskát. Rajtad múlik, melyik az Ön számára kényelmesebb. A forgó kerekek emellett kényelmessé és könnyen kezelhetővé teszik az utazást, így valóban problémamentes. Nem csak azért, mert a kerekek simán futnak, hanem azért is, mert a táska rendkívül könnyű anyagból és szerkezetből készül, így maga a táska nem lesz terhet jelent az utazás során.

Az állítható fogantyúnak két magassági lehetősége van: kiválaszthatja, hogy mi kényelmesebb az Ön számára, majd rögzítheti a pozíciót, így biztonságosan mozgathatja a táskát.

Anyag

Az 50% nylon / 50% polipropilén anyagnak köszönhetően a táska rendkívül tartós és nem karcolódik. Általában a nejlon alapú anyagok könnyebbek, mint egy átlagos bőr tok, és ez igaz erre a táskára is. Tervezése tiszta és elegáns, és a fekete szín minden ruházatához megfelel. Sajnos csak fekete színben érhető el, így nincs testreszabási lehetőség ezen a területen.

Vásárlói élmény

Az ügyfelek elégedettek ezzel a táskával: különösen a formatervezés miatt ajánlják. Sajnos néhány ember arról számolt be, hogy a táska hajlamos felborulni, ami kényelmetlen és bosszantó lehet.

PROTTONI 44 öltönytartó zsák

Ez a kiváló minőségű garmnettáska gondosan kezeli ruhadarabjait és biztosítja a könnyű csomagolást. Három teljes öltönyt, néhány inget tart, és cipzáras zsebek is vannak a kiegészítőkhez. A táska hátulján a külső zsebek két pár cipőt vagy más nagyobb méretű tárgyat tárolhatnak, az első zsebek pedig gyakran használt tárgyak, például laptop, IPad és egyéb dokumentumok tárolására szolgálnak.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez az összecsukható ruhadarab mérete 44 x 24 x 1,5 hüvelyk (ha félrehajtja, akkor 22 ″) és súlya 2,5 font.

A gyártó ügyfélszolgálata kiváló, minden visszajelzését komolyan veszi. Meghosszabbított visszaküldési időszakot kínálnak a teljes visszatérítéshez, kérdés nélkül.

BRIGGS & RILEY BASELINE COMPACT öltönytáska

Ez a táska egy kompakt és könnyű háromszoros ruhadarab, és biztosan használhatja azt. A táska 1680D ballisztikus nylonból készül, amely az egyik legtartósabb és könnyű anyag. Ez a táska biztosan ellenáll a kopásnak, a víznek, a szennyeződésnek és a kopásnak.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez a táska egy kompakt és könnyű háromszoros ruhadarab, és biztosan használhatja azt. A táska 1680D ballisztikus nylonból készül, amely az egyik legtartósabb és könnyű anyag. Ez a táska biztosan ellenáll a kopásnak, a víznek, a szennyeződésnek és a kopásnak.

TERMÉK LEÍRÁS

A Briggs & Riley márka ugyanolyan megbízható, mint a jellegzetes kialakítása miatt. Minden egyes termékükre életre szóló jótállás vonatkozik: ha bármilyen probléma merül fel, ügyfélszolgálata segítséget nyújt Önnek. Exkluzív tervezésű táskaik kifinomultak, és a kiváló minőségű anyag csak növeli a luxus érzetét.

Ez a táska egy kompakt és könnyű háromszoros ruhadarab, és biztosan használhatja azt. A táska 1680D ballisztikus nylonból készül, amely az egyik legtartósabb és könnyű anyag. Ez a táska biztosan ellenáll a kopásnak, a víznek, a szennyeződésnek és a kopásnak.

A könnyű szállítás érdekében van egy átcsúszó hátsó zseb, amely lehetővé teszi, hogy a táska megcsúszhasson egy másik bőrönd fogantyúján. Természetesen ez a hátsó zseb normál zsebként is működhet.

Az elülső cipzáras zseb kisebb tárgyak, például kulcsok és fontos dokumentumok tárolására lett tervezve, és a fő rekesz 2-3 vékonyabb ruha (vagy 1-2 vastagabb ruha) elhelyezésére alkalmas. A fő rekeszben cipzáras zsebek vannak az alsóneműkhez, övekhez, ruhaneműhöz és piperecikkekhez, valamint két, speciális habközpontú panele is van a cipőhöz.

Ez a ruhadarab 12 x 24 x 22 hüvelyk, súlya 6,61 font, és ruházatát és kiegészítőit képes tartani egy 2-3 napos kiránduláshoz. Több hely elnyerése érdekében a táska kibontható.

Az ügyfelek nagyon elégedettek ezzel a termékkel, csak néhányan megemlítették, hogy nem szeretik, hogy a táskák nem önmagukban állnak.

A táska életre szóló garanciával rendelkezik, ami óriási plusz. Nagyon megnyugtató, ha az élethosszig tartó szavatosságot kap a táska számára: Inkább szívesen vásárolok tisztességes jótállást, mert ha problémák merülnek fel, tudom, hogy megoldás lesz. A konkrét jótállás részleteiről kérjük, olvassa el a termék leírását.

Mindent egybevetve ez a ruhazsák jó választás lehet azok számára, akiknek többször kell utazniuk öltönyökkel és szeretnének könnyedén utazni.

Samsonite öltönytáska SILHOUETTE XV SOFTSIDE DUET VOYAGER

Ez a puha oldalú, könnyű Samsonite Silhouette Xv Softside Duet Voyager ruhazsák az elfoglalt és a gyakori utazók számára. Ez a ruhadarab bőséges helyiséget kínál Önnek, de nem használhatja tovább.

A lágy oldal lehetővé teszi a lehető legkisebb utazást, azonban nem védi meg tételeit a nagyobb sokkoktól.

TERMÉK LEÍRÁS

A behúzható fogantyú maximális magassága 21,5 hüvelyk.

A forgó kerekek lehetővé teszik a táska húzását vagy tolását, a kerekek simán és csendesen futnak. A kerekek 360 fokkal forognak, ami könnyű manővert biztosít.

A táska belsejében a kompressziós hevederek praktikusak, amikor sokkal nagyobb, ömlesztettebb öltönyt vagy ruhát kell hordoznia. A kapocsok segítenek abban, hogy ruházatát gondosan csomagolják utazás közben.

A fogastartó, amely rögzíti a fogasokat, fémből készül, és rajtuk vannak kis gumihornyok, amelyek megkönnyítik a megragadást. A gumiszerű hornyok a fogasot is biztonságosan tartják.

A táska elegendő nyolc fogashoz és egyéb kiegészítőhöz, és ha okos csomagoló vagy, 7 napig ruházhat a táskába.

A táska teste 22,5 ″ x 22,0 ″ x 10,0 ″, de a kerekek és a fogantyúk teljes mérete 23,0 ″ x 22,0 ″ x 11,0 ″. A nyitott táska 46 ″ hosszú, 23 ″ széles és 8 ″ mély.

Ez a termék tízéves garanciával rendelkezik, amely hasznos lehet, mivel a táska kézművese nem prémium minőségű. Néhány vásárló nagyon elégedett ezzel a cikkel, bár néhányuk panaszkodott a táska tartóssága miatt.

Travel PRO öltönybőrönd

Ez a gördülőruhás táska ideális hosszabb üzleti utakhoz, mivel két öltönyre és egyéb alkalmi ruhara alkalmas. A ruhák mellett elegendő hely van a cipőknek és a kiegészítőknek is. A több zseb akkor hasznos, ha szeretne mindent rendezni, és a korlátozott élettartamú garancia nagyszerű, ha váratlan esemény történik.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez a ruhazsák mérete 14 hüvelyk x 21,75 hüvelyk x 9 hüvelyk, ami azt jelenti, hogy tökéletes hordozható mérete van. Ezt a táskát gond nélkül felhasználhatja az Egyesült Államokban vagy anélkül is.

Ez a táska több belső zsebbel rendelkezik, a külső zseb pedig az piperecikkek tárolására szolgál. Ez a megoldás megkönnyíti a piperecikkek eltávolítását a repülőtéren végzett biztonsági ellenőrzés céljából, ugyanakkor elősegíti, hogy az ülés előtt friss maradjon.

A fogantyú elég erős ahhoz, hogy probléma nélkül tartsa a laptop táskáját (ha a laptop táskában van egy targoncahüvely), és a kerekek simán gördülnek.

Néhány ügyfél bejelentette, hogy törött cipzárak vannak, és a fém kapocs is bepattanható, de általában kedvelik ezt a ruhadarabot.