Kategóriák
Öltönytáskák Uncategorized

A Legjobb Poggyászként Használható Öltönytáskák

Ha szeretné tudni, hogy melyik ruházati táska hordozza a legjobbat és miért, nézd meg véleményünket. Összefoglaló listát készítettünk a fő különbségek bemutatására.

A TRAVELPRO CREW öltönytáska

Ez a Travelpro poggyász az egyik legnépszerűbb gördülő viselettel ellátott táska. A legfinomabb anyagból készül, könnyű és bőséges, és élethosszig tartó lefedettséggel, valamint megbízható társa ígérettel jár, amely egy évig fedezi a légitársaságok vagy más közös fuvarozók által okozott károk kijavításának költségeit.

TERMÉK LEÍRÁS

Mivel ez a Travelpro Crew hordozható ruhadarab erős ballisztikus nylonszövetből készül, és foltálló, víztaszító bevonattal borítja, ez a táska hosszú ideig az utazási társa lehet. Amellett, hogy a táska tartós, teljesen megőrzi a ruháit ráncok nélkül és ép.

A külső méretek 16 x 22 x 8,5 hüvelyk, a belső méretek pedig 14 x 21,75 x 8,5 hüvelyk, ami lehetővé teszi, hogy ezt a zsákot hordozóként lehessen használni. Ezt a hordozható gördülőtáskát úgy tervezték, hogy megfeleljen a szállítási korlátozásoknak, így nyugodtan utazhat.

Ez a kerekes ruházati zsák súlya 8,3 kg, ami azt jelzi, hogy továbbra is könnyű, de nem a legkönnyebb táska a piacon. De mindaddig, amíg gördítheti a táskát, a súlyának alig számít.

BRIGGS & RILEY öltönytáska

A Briggs & Riley Baseline háztartási bővíthető, hordozható U122Cx-4 típusú bőröndjével ellentétben, amely nagyon hasonló az ehhez, ez a ruhazsák eltávolítható rekesszel rendelkezik, amelyet kifejezetten ruhákhoz és öltönyökhöz terveztek.

TERMÉK LEÍRÁS

A Briggs & Riley Baseline bővíthető háztartási hordozható U122Cx-4 típusú bőröndjével ellentétben, amely nagyon hasonló az ehhez, ez a ruhazsák eltávolítható rekesszel rendelkezik, amelyet kifejezetten öltönyökhöz és ruhákhoz terveztek. Sajnos ez a bőrönd nem bővíthető, ezért attól tartok, hogy a bővíthető változat és a nem bővíthető, de ruházatbarát változat között kell választania.

Ez a bőröndű ruhadarab hordtáskaként használható. Noha a méretek kissé eltérnek a cég által elmondottaktól, akkor belefér a hordozható méretbe, ha kissé megnyomja, és ha a külsõ zseb nincs tele. (A dimenzió részletei az alábbiakban találhatók.)

Anyag

Ez a táska fekete, sötétkék és olajfa zöldes színben kapható, és a kiváló minőségű, 1680-os, tagadás nélküli ballisztikus nylonszövet ellenáll a kopásnak, a nedvességnek, a szennyeződésnek és a kopásnak. Az 1680-as tagadási textúra miatt a táska tartós és könnyű ugyanakkor.

fülkék

A táska két rekesszel rendelkezik: az egyik ruhadarab tartó, a másik a többi ruha és kiegészítői számára. A ruhatartó tárolója biztosan 1-2 ruhakészlethez illik, de ha vékony ruhája van, akkor 3 ruha vagy kabát is működjön. A ruhadarab és a főzsák külön csomagolva van, amely rendben tartja a dolgokat, és rendkívül egyszerűvé teszi a gyors ruházatcserét. A fő rekesz cipőzsák nyílásokkal rendelkezik.

Ez a ruházati táska számos hasznos zsebbel rendelkezik: van egy külső zseb a gyakran használt tárgyakhoz, a táska belsejében pedig hálózsebek vannak a piperecikkekhez. Lógó polcot is létrehozhat, ha a ruhadarab táskáját a táska külsejéhez rögzíti, mivel a hevederek szöget képeznek, hogy létrehozzanak egy „polcot” a csomagolási szakaszból, és továbbra is lehetővé teszik a ruházathoz való teljes hozzáférést.

Fogantyú és kerekek

A fogantyú kiváló minőségű, repülőgép-minőségű alumíniumból készül, és 4 magasságba ütközik, biztosítva ezzel a legkényelmesebb helyzet beállítását. A két gördülőkerék gördülékenyen és csendesen gurul.

Megjegyzés a méretekről

A cég szerint a táska mérete 9 x 22 x 14 hüvelyk és súlya 9 font, de ha óvatosan mérjük, akkor a táska kissé eltérő méretű. 22 ”magas helyett a táska 21,9” magas, és nem 14 ”, hanem 13,9” széles. Azt hiszem, a gyártó csak felkerekítette a számokat, hogy egyszerűbbé tegye. Bár ahelyett, hogy 9 ”mély lenne, a valóságban a táska 9,25” nagy, ha beletartozik a külső fogantyú is. Elméletileg problémákat okozhat annak folytatásaként való használata, de őszintén szólva, mindaddig, amíg az illeszkedik a mérethez, ez egyáltalán nem jelent problémát.

VERA BRADLEY öltönytáska

Ez a könnyű duffelszerű ruhazsák, amelyet kifejezetten professzionális nők számára terveztek, és azok számára, akik szeretik a stílusos utazást. A többcélú táska: szokásos utazási vagy táskaként is használható, de hordtáskaként is használható.

TERMÉK INFORMÁCIÓ

Mikroszálas szövetének köszönhetően ez az elegáns duffel ruhadarab lehetővé teszi a könnyű és nyugodt utazást. A víztaszító textúra hatalmas plusz ebben a táskában.

Ennek a lágy oldalú ruhadarab-táska előnye a rugalmasság: ha tonna ruhája és tárgya van, a táska valószínűleg nagyobb lesz, de megtartja őket, és ha csak néhány elem van, a táska vékonyabb lesz.

Ily módon ez a táska mindig alkalmazkodik az Ön igényeihez, bárhová is megy.

Ez a hordtáska három színben és mintázatban kapható: a fekete szerény, professzionális és elegáns megjelenést kölcsönöz Önnek, a piros, virággal egyedülálló és nőies stílus, míg a négyzet alakú kék sportos és fiatalos megjelenést kölcsönöz. .

A kivehető és állítható vállszíj akkor hasznos, ha nehéz a táskája, vagy más táskákat és bőröndöket is hordoznia kell. A vállpánttal ez a táska kiemelkedő ruhadarab, és heveder nélkül ezt a táskát szokásos táskaként is használhatja.

Ez a táska mérete 12 ″ x 22 ″ x 3 ″, az állítható heveder maximális hossza 48,25 ″, és ez azt jelenti, hogy ez a táska nagyszerű folytatást jelent. Ha repülővel utazik, ez a táska jó választás lehet.

A külső zipzárat kisebb, rendszeresen használt tárgyak, például telefonok vagy dokumentumok tárolására tervezték, a belső két cipzáras zsebbel, négy akasztóhurokkal rendelkezik.

A táska hátulján van egy kocsihüvely, amely akkor hasznos, ha bőröndöt is hord. Ha nincs szüksége erre a hüvelyre, akkor cipzárral bezárhatja, és normál zsebként használhatja.

Ezenkívül van egy kampó a táska lógásához, amely megkönnyíti a csomagolást.

Az ügyfelek dicsérik ezt a táskát. Imádják a kiváló anyagot és a kivitelezést, és hálásak a táska multifunkcionális kialakításáért.

DELSEY öltönytáska

Puha oldalú felépítésének köszönhetően ez a fonó ruhadarab könnyű és kényelmesen hordozható, de mégis tartós, és képes védeni a ruháit és elektronikus berendezéseit, mert az eset befecskendező rúdja és megerősített sarkai vannak. Ez az öltönytartó tartós, szennyeződés-, nedvesség- és kopásálló nylonból készül, ideális 4-5 öltöny hordozására. Különleges tulajdonságai miatt ez a ruhazsák ideális hosszú ruhák és kabátok hordozására is.

TERMÉK INFORMÁCIÓ

Ez a ruhazsák külső, nagy cipzáras zsebbel rendelkezik a rendszeresen használt tárgyak számára.

A könyvnyitási formatervezés könnyebbé teszi a szervezést, és könnyedén megtalálhatja cikkeit. Ez a táska kiemelkedő szervezési tulajdonságokkal rendelkezik: A lekötött hevederek akkor hasznosak, ha nagy terjedelmű tárgyak vannak, vagy ha extra támogatásra van szüksége a ruháinak rendezéséhez, és az extender panel segítségével hosszú ruhákat és rétegeket viselhet ránctalanul.

Két cipzáras rekesz található piperecikkekhez, sálakhoz és egyéb kellékekhez, és a speciális cipőzsebek tárolják a cipődet és a ruházatot is. A tetején még sarokzsebek vannak az övek, nyakkendők és egyéb apró cikkek számára: E zsebekkel a zsák minden hüvelykje nélkül gond nélkül használhatja.

A fogantyúk kényelmesek és praktikusak: a gumírozott, csúszásmentes markolat és a kettős reteszelő kocsi fogantyú praktikus a táska tolásakor vagy húzásakor, a süllyesztett felső hordozófogantyú pedig nagyszerű a lépcsők használatakor.

Ez a táska világszerte korlátozott 10 éves jótállással jár, és ügyfeleik kiszolgálása kiváló, mindegy.

A zsák belső méretei 19,75 hüvelyk x 22,75 hüvelyk x 10,5 hüvelyk, összesen 23,5 hüvelyk x 22,75 hüvelyk x 11,75 hüvelyk. Ez azt jelenti, hogy ennek a táskának ellenőrzött táskának kell lennie, túl nagy ahhoz, hogy ezt később felhasználhassa.

PROTTONI öltönytáska

Ez a kiváló minőségű garmnet táska gondosan kezeli a ruháit és biztosítja a fény csomagolásának meggyőzőségét. Három teljes öltönyt, néhány inget tart, és cipzáras zsebek vannak a kiegészítőkhez is. A táska hátulján a külső zsebek két pár cipőt vagy más nagyobb méretű tárgyat tárolhatnak, az első zsebek pedig gyakran használt tárgyak, például laptop, IPad és más dokumentumok tárolására szolgálnak.

TERMÉK INFORMÁCIÓ

Ez az összecsukható hordtáska 44 x 24 x 1,5 hüvelyk (ha félrehajtja, akkor 22 ″) és súlya 2,5 font. Ezek ballisztikus nylonból készült ruhaszatyrokat hordnak.

A cég ügyfélszolgálata kiváló, minden visszajelzését komolyan veszi. Meghosszabbított visszaküldési időszakot kínálnak a teljes visszatérítéshez, kérdés nélkül.

Rendeljen kompakt üzleti ruházatot, ruhadarabok biztonságos termékeit nemzetközi ingyenes utak kulcstartóval hajtogatott új bőr blog vélemények poliészter személyes cipzárral ellátott címkék víz légitársaságok márka szekrény zárt feltételek egyesített sebességváltó hely helyszín utazó háromszoros, hogy egyenes választás utazás otthon duffle hely adjon hozzá tételt victorinox extra kis pólók, nagy méretű poggyász. Rendeljen üzleti ruházati ruházatot kerekes kis ingekkel, felül hajtogatott légitársaságok poggyászhelyével. Ruházat nélküli kerekes légitársaságok csomagmegőrzője. Ruházat légitársaságok.