Kategóriák
Öltönytáskák Uncategorized

American Tourister Öltönytáska

Ez a ritka amerikai turisztikai ruhadarab-táskakészlet nagyszerű választás lehet azoknak a szakembereknek, akik sokat utaznak, és ruháikat és ruháikat hordozzák.

AMERIKAI UTAZÓ ruhazsák csomag

Ez a ritka poggyászkészlet biztosan megszerezte a helyét felülvizsgálatunkon: Végül egy olyan csomagtartó-készlet, amely ruházati zsákot is tartalmaz!

Ez a poggyászkészlet mindenféle utazótáskát tartalmaz egy profi üzletember és nő számára. 3 különböző típusú bőröndöt tartalmaz: egy 28 ″ fonó, 24 ″ és 19 ″ görgős bőröndöt, válltáskát laptopokhoz és egyéb nélkülözhetetlen elemeket, valamint összecsukható ruhadarabot. Szerencsére az összes bőrönd és táska illeszkedik egymásba, így nem kell gondot tárolnia.

TERMÉK LEÍRÁS

Csak a 28 hüvelykes bőröndben vannak forgókerekek és 28 hüvelyk x 18 hüvelyk és 10 hüvelyk méretű. A 24 hüvelykes függőleges bőrönd görgőkerekekkel 24 hüvelyk x 16 hüvelyk x 8 hüvelyk, a 19 hüvelykes függőleges bőrönd 19 hüvelyk x 12,5 hüvelyk x 7 hüvelyk. Csak a legkisebb, 19 hüvelykes bőrönd használható poggyászként, a másik, nagyobb bőröndöt be kell jelentkezni.

Az összes bőrönd teljesen bélelt belső, nyomógombos reteszelő teleszkópos fogantyúval rendelkezik. Az összes bőrönd két külső zsebbel és bőséges belső hálós zsebbel rendelkezik. Az elasztikus lekötött hevederek nagyszerűen alkalmasak nagyobb méretű tárgyak előállítására és az elemek rendezésére.

A ruhadarab 40 hüvelykben kinyílik, és négy fogasba illeszkedik öltönyökkel és ruhákkal. Bőséges külső elülső zsebbel rendelkezik a kisebb tárgyak és kiegészítők számára. Sajnos ennek a ruhadarabnak nincs vállszíja, tehát kissé kellemetlen lehet, ha sokat kell hordoznia. Ez a ruhadarab hordtáskaként használható.

A vállán lévő laptop táska kiválóan alkalmas laptopokkal és más elektronikus eszközökkel való utazáshoz, de bármikor használható átlagos munkatáskaként. Mérete 15 hüvelyk x 10 hüvelyk x 6 hüvelyk, tehát ez a többfunkciós táska akár hordtáskaként is használható.

A poliészter anyag miatt a táskák valóban tartósak, vékonyak és könnyűek: ez a tökéletes kombináció a kényelmes utazáshoz.

Az ügyfelek többsége elégedett ezzel a poggyászkészlettel, de néhányuk csalódott, mert a kisebb bőröndöknek nincs fonókereke.