Kategóriák
Öltönytáskák Uncategorized

Felakasztható Ruhazsákok: Melyik a Legjobb?

Ha a legjobb függő ruhadarabot keres, itt van egy áttekintés az Ön számára. Ez az útmutató segít kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő függő ruhadarabot.

Ha ritkán van szüksége ruhadarabokra, és még egy minimalista táska is kielégítheti igényeit, akkor jó választás lehet egy függő ruhadarab. Ezek a ruhadarabok könnyűek, és könnyedén tárolhatók mindenhol, mivel sokuk kisebb csomagokba is összecsukható. Ezenkívül ezek a legolcsóbb ruházati táskák a piacon, amelyeket kifejezetten ruhákhoz fejlesztettek ki.

Hátrányuk, hogy a táskában nincs sok extra hely a többi holmijának becsomagolására, ezért a többi anyaghoz további zacskót kell szállítania. Ily módon legalább két zacskóval utazik, amit néha kényelmetlen kezelni. Ezen túlmenően nem teheti ezeket a zsákokat a földre, mert összeomlanak. Valamit fel kell rakni.

Mindent egybevetve, a függő ruhadarabok kiváló, kompakt társak lehetnek, ha könnyű utazni szeretne. És az ára verhetetlen!

Tehát felkutattuk az Ön számára legmegfelelőbb függő ruhadarabot, és reméljük, hogy áttekintéseink segítenek majd kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb táskát.

TRAVELPRO PLATINUM ELITE BI-FOLD Hordozható ruhadarab-érték

Korlátozott kapacitása miatt ez a könnyű, kétszeres ruhatartó táska ideális rövid utazásokhoz, esküvőkhöz és egyéb rövid távú eseményekhez. A táska 3 öltönyt vagy ruhát, cipőt és egyéb kiegészítőt illeszt. A kiváló minőségű anyag és az elegáns kialakítás professzionális ruhát kínál Önnek.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez a ruhazsák súlya 2,5 font, mérete 22 hüvelyk x 23 hüvelyk x 3 hüvelyk. Nagy mérete miatt nem egy hordtáska.

A táska belsejében a két cipzáras zseb nagyszerűen biztonságban tartja cipőit, ingét és egyéb kiegészítőit, a külső zseb pedig könnyen hozzáférhet a gyakran használt tárgyakhoz.

Hevederek helyett a cipzáras zsebek tartják az öltönyöket a helyükön. Ez egy kreatív megoldás, és működik. Meg tudja tartani az öltözeteket ránctalanul.

Az ügyfelek elégedettek a táska minőségével.

PROTTONI 44 ruhazsák

Ez a kiváló minőségű garmnettáska gondosan kezeli ruhadarabjait és biztosítja a könnyű csomagolást. Három teljes öltönyt, néhány inget tart, és cipzáras zsebek is vannak a kiegészítőkhez. A táska hátulján a külső zsebek két pár cipőt vagy más nagyobb méretű tárgyat tárolhatnak, az első zsebek pedig gyakran használt tárgyak, például laptop, IPad és egyéb dokumentumok tárolására szolgálnak.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez az összecsukható ruhadarab mérete 44 x 24 x 1,5 hüvelyk (ha félrehajtja, akkor 22 ″) és súlya 2,5 font.

A gyártó ügyfélszolgálata kiváló, minden visszajelzését komolyan veszi. Meghosszabbított visszaküldési időszakot kínálnak a teljes visszatérítéshez, kérdés nélkül.

WALLYBAGS 40 ruhatartó táska

Ez a ruhadarab nagyszerű választás lehet az ár szempontjából. Könnyű és tartós, és akár 6 férfi öltönybe is illik. Könnyen kezelhető, és a víztaszító anyag jól védi ruhait és ruháit.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez a ruhazsák mérete 40 x 22 x 3 hüvelyk (hajtogatott, 20 x 22 x 6 hüvelyk), és súlya 1,5 font. A táska anyaga vékony (így könnyedén összehajtható), ugyanakkor tartós, könnyű és kényelmes utazást biztosít Önnek.

ZEGUR ruhavédő zsák

Ez a könnyű, kiváló minőségű ruházati táska kiváló választás bárki számára. Használható utazás közben, tehát ideális rövidebb üzleti utakhoz is.

VERA BRADLEY ruhazsák

Ez a kiváló minőségű Vera Bradley függő táska ideális azok számára, akik szeretnének könnyű utazni, de ruházatuk védelmére jó minőségű táska szükséges.

TERMÉK LEÍRÁS

A kihajtogatott táska mérete 50 ″ x 23,25 ″, és ha a táska ketté van hajtva, akkor 25 ″ x 23,25 ″, ami azt jelenti, hogy kissé nagyobb, mint a hivatalos hordozható méret. A táska 5 hüvelykes felső fogantyúval, 48,25 ″ -es kivehető és állítható vállszíjjal érkezik.

Poliészter mikroszálas anyagának köszönhetően ez a ruhazsák könnyű és kényelmes helyet kínál ruházatához. A táska két külső zsebbel rendelkezik a kisebb tárgyak számára: az egyik zseb az ékszerek tárolására szolgál, a másik az első a gyakran használt tárgyakhoz, például telefonokhoz és pénztárcákhoz készült.