Kategóriák
Öltönytáskák Uncategorized

Melyik a Legjobb Összehajtható Ruhazsák?

Melyik a legjobb összehajtható ruhazsák? Segítünk választani

Ha szeretné tudni, hogy melyik a legjobb hármas ruhadarab a piacon, íme egy áttekintés az Ön számára.

BRIGGS & RILEY BASELINE összehajtható ruhazsák

Ez a táska egy kompakt és könnyű háromrészes ruhadarab, és ezt biztosan használhatja. A táska 1680D ballisztikus nylonból készül, amely az egyik legtartósabb és könnyű anyag. Ez a táska biztosan ellenáll a kopásnak, a víznek, a szennyeződésnek és a kopásnak.

TERMÉK LEÍRÁS

A Briggs & Riley márka ugyanolyan megbízható, mint a jellegzetes kialakítása miatt. Minden egyes termékükre életre szóló jótállás vonatkozik: ha bármilyen probléma merül fel, ügyfélszolgálata segítséget nyújt Önnek. Exkluzív tervezésű táskaik kifinomultak, és a kiváló minőségű anyag csak növeli a luxus érzetét.

Ez a táska egy kompakt és könnyű háromszoros ruhadarab, és biztosan használhatja azt. A táska 1680D ballisztikus nylonból készül, amely az egyik legtartósabb és könnyű anyag. Ez a táska biztosan ellenáll a kopásnak, a víznek, a szennyeződésnek és a kopásnak.

A könnyű szállítás érdekében van egy átcsúszó hátsó zseb, amely lehetővé teszi, hogy a táska megcsúszhasson egy másik bőrönd fogantyúján. Természetesen ez a hátsó zseb normál zsebként is működhet.

Az elülső cipzáras zseb kisebb tárgyak, például kulcsok és fontos dokumentumok tárolására lett tervezve, és a fő rekesz 2-3 vékonyabb ruha (vagy 1-2 vastagabb ruha) elhelyezésére alkalmas. A fő rekeszben cipzáras zsebek vannak az alsóneműkhez, övekhez, ruhaneműhöz és piperecikkekhez, valamint két, speciális habközpontú panele is van a cipőhöz.

Ez a ruhadarab 12 x 24 x 22 hüvelyk, súlya 6,61 font, és ruházatát és kiegészítőit képes tartani egy 2-3 napos kiránduláshoz. Több hely elnyerése érdekében a táska kibontható.

Az ügyfelek nagyon elégedettek ezzel a termékkel, csak néhányan megemlítették, hogy nem szeretik, hogy a táskák nem önmagukban állnak.

A táska életre szóló garanciával rendelkezik, ami óriási plusz. Nagyon megnyugtató, ha az élethosszig tartó szavatosságot kap a táska számára: Inkább szívesen vásárolok tisztességes jótállást, mert ha problémák merülnek fel, tudom, hogy megoldás lesz. A konkrét jótállás részleteiről kérjük, olvassa el a termék leírását.

Mindent egybevetve ez a ruhazsák jó választás lehet azok számára, akiknek többször kell utazniuk öltönyökkel és szeretnének könnyedén utazni.

A. SAKS DELUXE öltönytáska

Ez a Saks háromrészes ruhadarab táskaként használható, bár a valódi méretek valamivel nagyobbak, mint a gyártó mondja. A táska könnyű, a szövet 420Denier nylon, kicsit vékony, de tartós.

A hátsó zsebének köszönhetően átcsúsztathatja ezt a táskát egy másik bőrönd fogantyújához, így szabad kézzel és könnyedén utazhat.

TERMÉK LEÍRÁS

Az elülső zseb kiválóan alkalmas kisebb tárgyak tárolására, a belső tér pedig tágas ahhoz, hogy 2-3 ruha könnyedén elférjen. Az alsóneműk, a ruhaneműk és a piperecikkek tárolására tervezett több cipzáros zseb, sajnos a cipők számára nincs kijelölt hely. Ha több helyre van szüksége, könnyedén kibonthatja a táskát.

A táska mérete 9 x 22 x 14 hüvelyk, súlya 4 font.

Az ügyfelek többsége elégedett ezzel a táskával, de közülük néhányan gyengeséget vagy törött alkatrészeket jelentettek.

Mindent egybevetve ez a ruhazsák nagyszerű választás lehet azok számára, akiknek évente egyszer vagy kétszer szükségük van egy egyszerű és megfizethető ruhadarabra.

BAGLANE ruhazsák

Ez a BagLane Ruházati öltöny nagyszerű táska a pénzért. Ez nem a legjobb minőségű, de ha csak néhányszor van szüksége ruhaneműre, akkor ez verhetetlen verővel jár.

A táska a legtöbb légitársaságnál szállítóeszközként is használható, és két zsákot tartalmaz: egy külső ruhadarab táskát és egy belső, vízálló tasakot. Utazás közben a külső ruhadarab körülteszi a belső tasakot, és ezzel a technikával a táska megvédi öltönyét a ráncoktól.

TERMÉK LEÍRÁS

A ruhadarab 1-2 ruha, a cipő és kisebb tárgyak számára kialakított belső tasak illik. A két zsák természetesen külön is használható.

Az elülső zseb kiválóan alkalmas kis tárgyak tárolására, és van egy eltávolítható 13 ″ x 8 ″ -es tablettahüvely, amely több tollat ​​és kártyafoglalatot tartalmaz.

A táska maximális mérete 22 ″ x 13,5 ″ x 9 ″ hüvelyk, de attól függően, hogy mennyit csomagol be, kisebb lehet.

Az ügyfeleknek nem voltak magas elvárásaik ezzel a táskával, ám elégedettek ezzel a termékkel, mivel céljait szolgálja.

Az ügyfeleknek nem voltak magas elvárásaik ezzel a táskával, ám elégedettek ezzel a termékkel, mivel céljait szolgálja.

Ajánlom ezt a táskát azoknak, akik költségvetése szűk, de néhányszor szükségük van ruhaneműre.