Kategóriák
Uncategorized

Samsonite öltönytáska – megéri?

Tényleg megéri-e a Samsonite öltönytáska? Áttekintettük a Samsonite ruhazsákokat, hogy kiderítsük ezen táskák valódi értékét.

Samsonite öltönytáska értékelése

SAMSONITE SILHOUETTE XV SOFTSIDE DUET VOYAGER

Ez a puha oldalú, könnyű Samsonite Silhouette Xv Softside Duet Voyager ruhazsák ideális az elfoglalt és a gyakori utazók számára. Ez a ruhazsák bőséges helyiséget kínál Önnek, de minőségét tekintve meg kell jegyeznünk pár dolgot.
A lágy oldal miatt kisebb utazásokhoz tökéletes, azonban nem védi meg tételeit a nagyobb sérülésektől.

Előnyök:
Forgó kerekek
Bőséges
Könnyűsúlyú
Hátrányok:
Nem olyan tartós

A behúzható fogantyú maximális magassága 21,5 hüvelyk.
A forgó kerekek lehetővé teszik a táska húzását vagy tolását, a kerekek simán és csendesen futnak. A kerekek 360 fokkal forognak, ami könnyű manővert biztosít.

A táska belsejében a kompressziós hevederek praktikusak, amikor sokkal nagyobb, ömlesztettebb öltönyt vagy ruhát kell hordoznia. A kapocsok segítenek abban, hogy ruházatát gondosan csomagolják utazás közben.
A fogastartó, amely a fogasokat rögzíti, fémből készül, és rajtuk vannak kis gumihornyok, amelyek megkönnyítik a megragadást. A gumiszerű hornyok a fogasot is biztonságosan tartják.

Ez a Samsonite öltönytáska elegendő nyolc fogashoz és egyéb kiegészítőhöz, és ha okos csomagoló vagy, 7 napig ruházhat bele ebbe a táskába.

A táska teste 22,5 ″ x 22,0 ″ x 10,0 ″, de a kerekek és a fogantyúk teljes mérete 23,0 ″ x 22,0 ″ x 11,0 ″. A nyitott táska 46 ″ hosszú, 23 ″ széles és 8 ″ mély.

Ez a termék tízéves garanciával rendelkezik, amely hasznos lehet, mivel a táska kézművese nem prémium minőségű. Néhány vásárló nagyon elégedett ezzel a cikkel, bár néhányuk panaszkodott a táska tartóssága miatt.