Kategóriák
Öltönytáskák Uncategorized

Skyroll Felcsavarható Öltönytartó Zsák

Áttekintettük a SkyRoll ruházati táska gördülő felületét. Megvizsgáltuk annak jellemzőit, és végleges döntést hozott, hogy segítsen eldönteni, megfelel-e az Ön igényeinek.

A SKYROLL VÉDŐTÁSKA 

Különleges kialakításának köszönhetően ez a SkyRoll ruhadarab táska gördül fel, hogy megakadályozza a ráncokat és bármilyen egyéb sérülést ruha és ruhája során. Legalábbis ez az elmélet a tervezés mögött. A való életben a ruhadarabok sok mély ráncot kapnak.

TERMÉK LEÍRÁS

Ezt a táskát a síkon is felveheti, és ezt a ballisztikus nylon anyagnak köszönhetően könnyű, de ugyanakkor tartós is. Valójában ez a táska két, kisebb zsákot tartalmaz: Az egyik üreges henger tartson benne cipőt, piperecikkeket és egyéb kiegészítőket.

A henger felére van osztva, így egyik oldalán cipő lehet, a másik oldalán ruhák, vagy az egyik oldalon tiszta ruhák, a másikon piszkosak. Az elválasztó mindkét irányban 1 ″ -ben mozgatható, hogy az egyik oldala nagyobb legyen, mint a másik. A csomagolóruhás táska ruházat, ruha és más nagy ruhadarabok tartására és védelmére szolgál.

A ruhadarab belső oldalán zsebek vannak, így csomagolhat ezekbe nyakkendőket, sálakat és egyéb kiegészítőket. A táska mérete 22 ″ hosszú x 8,5 ″, a leszerelhető ruhadarab mérete 47 ″ x 22 ″ hüvelyk, és szoba kb. Súlya 4 font.

Úgy tűnik, hogy a SkyRoll ruhadarab hordtáska jelenleg nem elérhető az Amazonon. Amíg a termék nem áll rendelkezésre, javasoljuk a következő zsákokat, mivel ezek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek:

BRIGGS & RILEY BASELINE COMPACT öltönyzsák

A Briggs & Riley márka ugyanolyan megbízható, mint a jellegzetes kialakítása miatt. Minden egyes termékükre életre szóló jótállás vonatkozik: ha bármilyen probléma merül fel, ügyfélszolgálata segítséget nyújt Önnek. Exkluzív tervezésű táskaik kifinomultak, és a kiváló minőségű anyag csak növeli a luxus érzetét.

TERMÉK LEÍRÁS

Ez a táska egy kompakt és könnyű háromszoros ruhadarab, és biztosan használhatja azt. A táska 1680D ballisztikus nylonból készül, amely az egyik legtartósabb és könnyű anyag. Ez a táska biztosan ellenáll a kopásnak, a víznek, a szennyeződésnek és a kopásnak.

A könnyű szállítás érdekében van egy átcsúszó hátsó zseb, amely lehetővé teszi, hogy a táska megcsúszhasson egy másik bőrönd fogantyúján. Természetesen ez a hátsó zseb normál zsebként is működhet. Az elülső cipzáras zseb kisebb tárgyak, például kulcsok és fontos dokumentumok tárolására lett tervezve, és a fő rekesz 2-3 vékonyabb ruha (vagy 1-2 vastagabb ruha) elhelyezésére alkalmas. A fő rekeszben cipzáras zsebek vannak az alsóneműkhez, övekhez, ruhaneműhöz és piperecikkekhez, valamint két, speciális habközpontú panele is van a cipőhöz.

Ez a ruhadarab 12 x 24 x 22 hüvelyk, súlya 6,61 font, és ruházatát és kiegészítőit képes tartani egy 2-3 napos kiránduláshoz. Több hely elnyerése érdekében a táska kibontható.

Az ügyfelek nagyon elégedettek ezzel a termékkel, csak néhányan megemlítették, hogy nem szeretik, hogy a táskák nem önmagukban állnak.

Mindent egybevetve ez a ruhazsák jó választás lehet azok számára, akiknek többször kell utazniuk öltönyökkel és szeretnének könnyedén utazni.

A. SAKS DELUXE öltönyzsák

Ez az A. Saks háromrészes ruhadarab táskaként használható, bár a valódi méretek valamivel nagyobbak, mint a gyártó mondja. A táska könnyű, a szövet 420Denier nylon, kicsit vékony, de tartós.

A hátsó zsebének köszönhetően átcsúsztathatja ezt a táskát egy másik bőrönd fogantyújához, így szabad kézzel és könnyedén utazhat.

TERMÉK LEÍRÁS

Az elülső zseb kiválóan alkalmas kisebb tárgyak tárolására, a belső tér pedig tágas ahhoz, hogy 2-3 ruha könnyedén elférjen. Az alsóneműk, a ruhaneműk és a piperecikkek tárolására tervezett több cipzáros zseb, sajnos a cipők számára nincs kijelölt hely. Ha több helyre van szüksége, könnyedén kibonthatja a táskát.

A táska mérete 9 x 22 x 14 hüvelyk, és súlya 4 font. A vásárlók többsége elégedett ezzel a táskával, ám ezek közül néhányan gyengeségről vagy törött alkatrészekről számoltak be. Mindent egybevetve ez a ruhadarab táska nagyszerű választás lehet azok számára, akiknek szüksége van rá évente egyszer vagy kétszer egy egyszerű és megfizethető ruházati zsákot.

BAGLANE öltöny táska

Ez a BagLane Ruházati öltöny nagyszerű táska a pénzért. Ez nem a legjobb minőségű, de ha csak néhányszor van szüksége ruhaneműre, akkor ez verhetetlen verővel jár.

A táska a legtöbb légitársaságnál szállítóeszközként is használható, és két zsákot tartalmaz: egy külső ruhadarab táskát és egy belső, vízálló tasakot.

TERMÉK LEÍRÁS

Utazás közben a külső ruhadarab körülteszi a belső tasakot, és ezzel a technikával a táska megvédi öltönyét a ráncoktól. A ruhadarab 1-2 ruha, a cipő és kisebb tárgyak számára kialakított belső tasak illik. A két zsák természetesen külön is használható.

Az elülső zseb kiválóan alkalmas kis tárgyak tárolására, és van egy kivehető 13 ″ x 8 ″ -es tablettahüvely, amely több tollat ​​és kártyafoglalatot tartalmaz. A táska maximális mérete 22 ″ x 13,5 ″ x 9 ”hüvelyk, de attól függően, hogy mennyit csomagolva, enyhébb is lehet.

Az ügyfeleknek nem voltak magas elvárásaik ezzel a táskával, ám elégedettek ezzel a termékkel, mivel megfelel a rendeltetésének. Ajánlom ezt a táskát azoknak, akik költségvetésük szűk, de néhányszor szükségük van ruhaneműre.